Deze website word in stand gehouden met behulp van de volgende bedrijven. Waarvoor onze dank.

Aviclaim

KLM wil met Aviclaim, een organisatie die passagiers helpt bij het indienen van schadeclaims, overeenstemming bereiken over de terugbetaling van geld van mensen die geen voucher voor een geannuleerde vlucht willen hebben. De luchtvaartmaatschappij maakt dit dinsdag bekend.

Aviclaim had een rechtszaak tegen KLM aangespannen omdat zij in eerste instantie vouchers vasthield in plaats van de ticketprijs terug te betalen voor vluchten die voor 15 mei waren geannuleerd.

KLM stelt dat zij een motie heeft ingediend bij de rechtbank om de vlucht uit te stellen, zodat zij de informatie en machtigingen van de 25 passagiers die contact hadden opgenomen met Aviclaim kan verifiëren. Op deze manier hoopt de luchtvaartmaatschappij de zaak met de organisatie te regelen.

“Sinds 11 juni kan elke passagier wiens vlucht door de KLM is geannuleerd, om terugbetaling vragen. Dit geldt ook voor de passagiers in deze rechtszaak”, aldus de reactie van de luchtvaartmaatschappij.

KLM volgt Transavia
De aankondiging kwam nadat dinsdag bekend werd dat Transavia, waartegen ook een rechtszaak was aangespannen, een schikking had getroffen met reizigers om dergelijke rechtszaken te vermijden.

“De Europese wetgeving op dit gebied is duidelijk en er zit geen speld in: passagiers hebben recht op hun geld terug”, vertelde Aviclaim-directeur Remco Kuilman aan NU.nl.

Vorige week werd aangekondigd dat KLM en haar dochter Transavia hun beleid ten aanzien van vouchers zullen wijzigen. Terwijl ze eerder hadden besloten om alleen passagiers met een geannuleerde vlucht de mogelijkheid te bieden om direct na half mei hun Transavia geld terug te krijgen, doen ze dat nu met terugwerkende kracht voor alle geannuleerde vluchten.

Bookatrekking.com

Bookattrekking.com is de wandel specialist in het Verenigd Konikrijk. Ben je voor komende zomer op zoek naar een wandel avontuur in Schotland, dan ben je bij de wandelexperts van Bookatrekking.com aan het juiste adres. De meeste populaire routes zijn de Great Glen Way en de West Highland Way. Waar wacht je nog op!?

JLM glas

Bent u op zoek naar dubbel glas voor uw huis of kantoor? Dan bent u bij JLM Glas aan het juiste adres. Voor zowel ondernemers als particulieren leveren wij dubbel glas. Wij hebben jarenlange ervaring en wij leveren dubbel glas tegen zeer concurrerende prijzen. Dubbel glas besteld u gemakkelijk online. Naast dubbel glas zijn wij de expert in gehard glas. Ook dit besteld u makkelijk online.

Schering en Inslag

Wilt u een dekbedovertrek kopen van hoge kwaliteit? Dan kunt u terecht bij Schering & Inslag. Witte dekbedovertrekken van hoge kwaliteit. De dekbedovertrekken zijn gemaakt van biologisch katoen. Bestel nu voor iedere slaapkamer een geschikt dekbedovertrek. Vandaag besteld, morgen op je bed!

Blog

Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws

Neem contact op

Heeft jouw bedrijf een SEO-boost nodig? Neem nu contact met ons op voor een vermelding bij ons op de website.

Escapetheratrace

Wij zijn onderdeel van Escape The Rat Race. Een portfolio van websites en kennis voor jouw SEO boost! 

Neem Contact op

Escape The Rat Race

+31 6538802908

escapetheratrace@gmail.com

Neem contact op